Binnenstukwerk

Wilt u een strakke afwerking van uw muren en plafonds? Met stukwerk heeft u keuze uit verschillende soorten wand- en plafondafwerking, van traditioneel stukwerk tot de nieuwste trends.

  • Alle soorten wand- en plafond afwerkingen
  • Decoratieve technieken zoals Spachtelpleister, designpleisters en betonlook afwerkingen. (NatureLook)
  • Restauratie van lijstwerken en ornamenten

 

Wand- en plafond afwerkingen

Glad pleisterwerk en schuurwerk is het standaard traditionele stukwerk wat nog steeds veelal wordt toegepast op alle voorkomende projecten.

Spack spuitpleisters

Spuitpleister is een pasteus, veelal kalkhoudend product dat met een spuitinstallatie machinaal wordt verwerkt. Middels een spackmachine wordt spuitpleister aangebracht in structuur en eventueel elke gewenste kleur. Spack is zeer geschikt voor het repareren (in combinatie met stukadoorgips), egaliseren en afwerken van wanden en plafonds in woning en utiliteitsbouw.
Bij de nieuwbouw van woningen en kantoren is spuitwerk veelal de standaard wand en plafondafwerking, is relatief snel aan te brengen, heeft een moderne en rustige uitstraling en is makkelijk te onderhouden.

Sierpleisters

Ons team van ervaren stukadoors brengen op vakkundige wijze handmatig sierpleisters aan dat de uiteindelijke uitstraling van een pand/ruimte wordt bepaald door de eind afweking van de wanden. U kunt kiezen uit een ruim assortiment sierpleisters, van een fijne tot een grove structuur. Ook is het mogelijk om de sierpleister van een kleur naar keuze te voorzien. Natuurlijk kunt u de mogelijkheden goed bekijken in onze showroom.

 

NatureLook

NatureLook is een uniek en hoogwaardig product voor creatieve toepassingen op interieur gebied. Het is een oppervlakteafwerking die interieurproducten een unieke uitstraling geven. Het product is samengesteld op basis van hydraulische kalk in combinatie met fijngemalen marmer gesteente als toevoeging. Hier worden speciaal geselecteerde hulpstoffen en pigmenten aan toegevoegd. Door deze combinatie en toevoegingen zijn diverse structuren mogelijk en is NatureLook in meer dan 300 kleuren te leveren. Bovendien heeft NatureLook een rijke eigentijdse uitstraling. Meer informatie vindt u op de speciale NatureLook website.

 

Sierlijsten en ornamenten

Voor het plaatsen van diverse soorten lijsten en ornamenten bent u bij ons aan het juiste adres, hierin zijn wij gespecialiseerd. Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning. Een ornamentenplafond geeft net dat stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis. U zult versteld staan van het effect dat een klein eenvoudig lijstje op uw plafond kan hebben. Ook het restaureren van bestaande plafonds, het kopiëren van bestaande lijsten en ornamenten behoren tot ons dagelijks werk. Het is natuurlijk ook mogelijk dat prefab lijsten en ornamenten worden geleverd en aangebracht.

 

Contact

Wilt u meer weten over binnenstukwerk? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!