buitengevelisolatie

Uw woning voorzien van gevelisolatie heeft meerdere voordelen.

Uitstraling

Gevelisolatie zorgt voor verfraaiing van de gevel. Veel woonwijken zijn inmiddels door de kleurrijke afwerking opgewaardeerd.

Engergiekosten

De isolatiemogelijkheden zijn onbegrensd in tegenstelling tot veel andere isolatiemethodes, kunnen uw energiekosten tot wel 40% afnemen. Door uw gebouw van buitengevelisolatie te voorzien zal de warmte in de zomer minder snel binnendringen, daardoor kunt u genieten van een aangenaam koele woning. Ook zullen alle koude stromen (ook wel tocht) van kieren in uw gebouw verdwijnen, doordat de volledige gevel wordt geïsoleerd.

Comfortverhogend

Gevelisolatie verhoogt het leefcomfort in de woning. De bouwfysica toont aan, dat het aanbrengen van de isolatielaag aan de buitenzijde van een gevel, de beste manier van isoleren van gevels van (bewoonde) gebouwen is. De geïsoleerde buitenwand slaat overdag de warmte die in het gebouw geproduceerd wordt op; ’s avonds en ’s nachts, als er niet meer gestookt wordt, staat de wand deze opgeslagen warmte naar binnen af. Een gelijkmatige verwarming van de woning is het resultaat. Deze eigenschap staat bekend als het z.g. warmteregulerend vermogen van muren.

Milieu & subsidie

Dankzij onze gevelisolatiesystemen kan u uw CO2-uitstoot drastisch verminderen, omdat u minder energie verbruikt. Vanwege de hoge energiebesparing die u met gevelisolatie bereikt, behoort deze investering wellicht tot de meest milieuvriendelijke maatregelen. Vanwege de energiebesparende maatregelen, is het in sommige gevallen mogelijk hier een subsidie voor te verkrijgen. Informatie kunt u bij uw gemeente en/of overheid verkrijgen.

 

Contact

Wilt u meer weten over buitengevelisolatie? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Bedrijfsbrochure M. van der Looy over ‘Gevelonderhoud’

Download bedrijfsbrochure