Buitenstukwerk

Wilt u een strakke afwerking van uw buitengevel? Met stukwerk kunnen wij uw gevel verschillende karakters geven, zoals:

  • Gevelbepleistering met licht schuureffect of schiftingen
  • Spachtelputz in elke gewenste kleur

 

Gevelbepleistering

Gevelbepleistering maakt het mogelijk om uw gevel een nieuw karakter te geven. Met een licht schuureffect geeft u uw woning een ‘modern’ karakter, maar u kunt ook kiezen om uw pand¬† de oude en statige uitstraling van een traditioneel herenhuis te geven met een gevelbepleistering met schiftingen.

Voor zowel de ‘moderne’ en ‘statige’ gevelbepleistering is het mogelijk om na het aanbrengen van de bepleistering uw gevel in elk gewenste kleur te beschilderen. Naast de optische voordelen is uw gevel beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf.

Spachtelputz in elke gewenste kleur

Ook voor buiten-sierpleister geldt dat vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar is. Deze kleuren worden bereid met uitsluitend natuurlijke pigmenten. Desgewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleister aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel. Ook donkere kleuren behoort hierin tot de mogelijkheid, wel raden wij u dan aan om hier als eindafwerking een reflecterende coating aan te brengen welke is afgestemd op het product.

Contact

Wilt u meer weten over buitenstukwerk? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!