Calculator – Werkvoorbereider (M/V)
10 december 2019

Ben je bouwtechnisch en toe aan de volgende stap in je carriere? Heb je affiniteit om projectmatig te werken, kun je snel schakelen en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan ben jij vast onze nieuwe Calculator-werkvoorbereider!

De Calculator-Werkvoorbereider bij Stukadoorsbedrijf M. van der Looy is actief betrokken bij de voorbereiding, begeleiding en nacalculatie van (gelijktijdig meerdere) stuk- en afbouwprojecten in verschillende fasen en heeft vanuit deze rol veelvuldig overleg met projectleiders en uitvoerders. Verder ben je verantwoordelijk voor deskundige calculatie van stukadoors- en afbouwprojecten en het voorbereiden en opstellen van de offertes.

 

Jouw taken

Werkvoorbereiding:
Voorbereiden en bespreken van projecten, documentatie en vergunningen met de leidinggevende en daarnaast het berekenen en bestellen van de materialen.
Calculatie:
Calculeren van kostprijzen, ramen van de benodigde manuren en doorlooptijd voor het opstellen van offertes richting de klant.
Planning:
Vaststellen van de aard en omvang van de projecten en deze overleggen met projectleiders en uitvoerders betreffende de duur en uitvoering van de projecten.

 

Functie-eisen

Heb je minstens een afgeronde MBO+/HBO opleiding en ben je ondernemend, resultaatgericht, accuraat en bezit je over een goed communicatief vermogen. Dan willen wij graag kennis met je maken.

 

Aanbod

We bieden een uitdagende functie aan, binnen een dynamisch familiebedrijf met ruime mogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing.

 

Belangstelling

Heb je interesse in bovenstaande vacature? De sollicitatieprocedure wordt gecoördineerd door HKB. Stuur jouw overtuigende motivatie en CV aan Simone Sleddens via s.sleddens@hkb-advies.nl. Stuur Simone ook een bericht als je meer informatie wil over deze vacature. Voor vragen bij voorkeur mailen, maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 040-4021112.