Nieuwe Collega
5 maart 2020

Chris kox

Calculator/werkvoorbereider

Sinds 1 maart 2020 is Chris werkzaam bij M. van der Looy, Chris heeft al diverse jaren ervaring op diverse vakgebieden. Na zijn opleiding op de MAS heeft hij gewerkt in de metaalsector en langere tijd bij Betonson. Afgelopen jaren is Chris werkzaam geweest in de Electro branche.

Waarom M. van der Looy?

Chris was op zoek naar een minder hectische functie en had tijdens de gesprekken met Ruud en Roel al meteen een goed gevoel over de organisatie en de functie. De functie bied hem voldoende nieuwe uitdagingen.

Wat zijn de uitvoerende taken van Chris:

  • Werkvoorbereiding: Voorbereiden en bespreken van projecten, documentatie en vergunningen met de leidinggevende en daarnaast het berekenen en bestellen van de materialen.
  • Calculatie: Calculeren van kostprijzen, ramen van de benodigde manuren en doorlooptijd voor het opstellen van offertes richting de klant.
  • Planning: Vaststellen van de aard en omvang van de projecten en deze overleggen met projectleiders en uitvoerders betreffende de duur en uitvoering van de projecten.

Over Chris

Chris woont samen in Duizel en heeft 4 kinderen. Zijn vrije tijd vult hij voornamelijk met actieve hobby’s zoals fietsen en wandelen.