Binnenstukadoor vacature bij M. van der Looy: zelfstandig werken aan mooie projecten
1 november 2018

vacature allround stukadoor

De beste stukadoor!

Stuk jij door aan jouw carrière?

Ben jij de beste in jouw vak? Ben je allround inzetbaar? Werk je zelfstandig, flexibel en ga je voor echte kwaliteit? Vind jij het geweldig om met een team projecten tot een fantastisch resultaat te brengen? Dan zoekt Stukadoorsbedrijf M. van der Looy jou!

Ons bedrijf groeit en we maken steeds meer mooie projecten. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stukadoor. We zoeken echt de besten in ons vak. Je start projecten op en levert ze op hoog zelfstandigheidsniveau ook op. Deze baan biedt een brede uitdaging aan stukadoors die alles uit hun vak willen halen en teamspelers die graag uitmaken van een groep enthousiaste collega’s.

Jij hebt:

  • Minimaal 4 jaar ervaring als allround stukadoor
  • Goede productkennis
  • Een geldig rijbewijs BE
  • Nauwkeurigheid, oog voor detail

Ben jij zelfstandig, enthousiast en betrouwbaar? Heb jij een pro actieve werkhouding en neem jij het initiatief om jouw project tot een succes te maken? En werk je graag afwisselend in teamverband en zelfstandig aan projecten? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden:

  • Uitdagende, mooie projecten
  • Gezellige collega’s die van aanpakken weten
  • Marktconforme beloning – echte toppers krijgen kansen bij ons bedrijf
  • Lange termijn perspectief in een bedrijf dat al 35 jaar kwaliteitsprojecten oplevert.

Wie zijn wij?
Van der Looij Groep is een middelgroot stukadoors- en afbouwbedrijf. Wij zijn gevestigd in Bergeijk. Ons stukadoorsbedrijf verzorgt alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden en decoratieve technieken (onder de naam NatureLook). Ons afbouwbedrijf verricht thermische buitengevelisolatie en afwerking.
Kwaliteit en service zijn de pijlers van ons bedrijf. Daarom werken wij uitsluitend met vakmensen. Wij zijn volledig gecertificeerd en aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Garantiefonds en Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Ons bedrijf ontving in 2011 de Kwaliteit Award van de Stichting Garantiefonds voor de best geleverde kwaliteit in het aanbrengen van buitengevelisolatie.

Sollicitatieprocedure:
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan:
Stuk- en afbouwbedrijf M. van der Looy BV t.a.v. Ruud van der Looy, Postbus 143, 5570 AC Bergeijk, tel 0497-551010, email info@mvanderlooy.nl. Je treft meer informatie over ons bedrijf op www.mvanderlooy.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld