Jubileum
3 september 2020

40-jarig jubileum

Stuk- en Afbouwbedrijf M van der Looy

Wij zijn ontzettend trots om te mogen melden dat wij op 1 september van dit jaar ons 40-jarig jubileum mochten vieren. Ons familiebedrijf is 40 jaar geleden opgericht door onze vader Mario vanuit een garage in Steensel. Mario zat vol ambitie. Het duurde dan ook niet lang en de eerste twee werknemers waren een feit.

In 1991 verhuisde we naar de Kennedylaan in Bergeijk. Mario werkte altijd in en aan ons bedrijf. In die tijd nam ons pap ons al regelmatig mee. We leerde dan ook al op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak. Het stukadoren, maar ook de ondernemersmentaliteit werd ons met de paplepel ingegoten. Na onze middelbareschooltijd rollen we dan ook als vanzelf het bedrijf in.
Het bedrijf blijft maar groeien en de ambities groeien mee. Het is 1997 wanneer één van de medewerkers NL-kampioen stukadoren wordt. Ruud behaalde deze titel in 2002 en 2003!

In 2006 verhuisden we naar het nieuwbouw pand aan de Melkweg. Het jaar daarna nemen we, noodgedwongen, het stokje over. Vader Mario is ongeneeslijk ziek en komt op 1 september 2008 te overleden. Dat maakt de jubileum dag voor ons tevens een dag om het leven van onze vader te herdenken en te vieren.

In de verstreken 40 jaar is er niet alleen in het stukadoorbedrijf, maar ook in ons afbouwbedrijf flink aan de weg getimmerd. In 2011 hebben we als afbouwbedrijf de kwaliteit award van Stichting Gevel garantie gewonnen en in 2012 zetten we een record neer: 2300m2 gevel afgewerkt in 1 dag.

Voor de nabije toekomst liggen er nog genoeg nieuwe plannen op de ontwikkeltafel.
Er lopen verschillende projecten voor het binnen stucadoorswerk, NatureLook product, het buitengevelwerk en onze onderhoudstak.

We zijn er trots op een echt familiebedrijf te zijn, maar we doen het zeker niet alleen. Zonder onze medewerkers (vorig jaar vierde we al het 25-jarig jubileum van onze uitvoerder) hadden we dit mooie jubileum nooit kunnen vieren. We bedanken hen, onze partners en trouwe klanten dan ook voor wat we samen bereikt hebben!

Trots en vol vertrouwen op naar het 50-jarig jubileum!

Roel en Ruud van der Looy
Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy