Ons Stukadoors- en Afbouwbedrijf

Binnen of buiten, nieuwbouw of renovatie. Jouw klus past in ons straatje. Ons Stukadoors- en Afbouwbedrijf is een familiebedrijf uit het boekje. Opgericht door vader Mario, voortgezet door zijn zonen Roel en Ruud. Al sinds 1980 klopt zowel de zakelijke als de particuliere markt bij ons aan. Met circa dertig werknemers kunnen we in beide markten prima uit de voeten.

Wij verzorgen traditioneel en ambachtelijk binnen stukadoorswerk bij kleinere seriematige projecten. Dit combineren wij met een specialisatie in buitengevelisolatie. Hiermee bieden we een compleet pakket wat ons onderscheid van collega bedrijven.

We zijn KOMO-gecertificeerd, een keurmerk dat een vlot bouwproces en een top resultaat garandeert.

Daarnaast zijn we de bedenker van Naturelook. Ambachtelijk handwerk voor onder andere de badkamer en keuken. Een afwerking met een natuurlijk ogend resultaat, gemaakt met een techniek die niet iedereen beheerst.

Ruud: “Bij Naturelook draait het om de details. Velen wagen zich daar niet aan. Wij weten waaraan we moeten denken om problemen te voorkomen.”

Ons Stukadoors- en Afbouwbedrijf werkt vaak voor een vaste club aannemers. Ook voor hen hanteren we de LEAN-methode, een op planning gerichte aanpak die het samenwerkingsproces bevordert. Verder geloven we in een bouwteam-verband, waarin we vanaf minuut één intensief de krachten bundelen met de verschillende partijen betrokken bij een project.

Niet veel bedrijven kunnen zeggen dat ze een Nederlands kampioen in huis hebben. Laat staan een tweevoudig NK-winnaar. Ruud valt echter wel in dit rijtje, en werd ook nog eens vijfde op het wereldkampioenschap in Zwitserland. Broer Roel doet niet voor hem onder, en samen zorgen ze ervoor dat het levenswerk van vader Mario, die in 2008 is komen te overlijden, vol passie wordt voortgezet.