Bedrijfsdocumenten en certificaten van ons Stukadoors- en Afbouwbedrijf

Aan de rechterkant vind u alle bedrijfsdocumenten en certificaten van ons Stukadoors- en Afbouwbedrijf:

  • Uittreksel van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel niet ouder dan 1 jaar;
  • Verklaring betalingsgedrag loonbelasting;
  • Sociale verzekeringspremies (loonheffingen) van de belastingdienst;
  • VCA;
  • KOMO.

VCA

VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu, Checklist Aannemers. Het certificaat is ervoor bedoeld dat werknemers veilig en gezond te werk kunnen gaan. VCA kijkt naar het VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) beleid, het risicobeheer, de opleidingen van werknemers, de voorbereiding op noodsituaties, de gezondheidszorg en de inkoop en/of verwerking van diensten en grondstoffen. Een VCA-certificaat is van belang bij organisaties met risicovolle werkzaamheden, bijvoorbeeld bij bouwterreinen, fabrieken en werkplaatsen.

Door het VCA-certificaat te behalen zorg je als werkgever voor een betere zorg voor werknemers, maar waarborg je de kwaliteit van de diensten ook beter. Met de VCA-checklist controleert de werkgever aan welke punten de organisatie wel of niet voldoet. Zijn er onderdelen die nog niet kunnen worden afgevinkt? Dan moeten die worden behaald met een actieplan. Zijn alle onderdelen positief afgerond? Dan ontvang je het certificaat.

KOMO

KOMO is hét kwaliteitskeurmerk in de bouw. De controles worden gedaan door een onafhankelijke partij, op routinematige basis. Zo wordt constante kwaliteit gewaarborgd. Bij het behalen van het certificaat weet je als werkgever zeker dat de kwaliteit van werken en materialen voldoen voor marktpartijen en de overheid. Een hogere kwaliteit kent natuurlijk voor de lange termijn alleen maar voordelen, zo worden kosten aan onderhoud bespaard.

Kiwa begeleidt standaard het hele proces. De deskundige toetsen het product of de dienstverlening aan de BRL die van toepassing is. Kiwa is wereldspeler wanneer het aankomt op testen, inspecteren en certificeren.

Bedrijfsbrochure M. van der Looy

Bedrijfsdocumenten en certificaten van ons Stukadoors- en Afbouwbedrijf Bedrijfsbrochure M. van der Looy