Wie zijn wij?

Binnen of buiten, nieuwbouw of renovatie. Jouw klus past in ons straatje. We zijn een familiebedrijf uit het boekje. Opgericht door vader Mario, voortgezet door zijn zonen Roel en Ruud. Al sinds 1980 klopt zowel de zakelijke als de particuliere markt bij ons aan. Met circa dertig werknemers kunnen we in beide markten prima uit de voeten. Grote klussen zijn een uitdaging, maar die uitdaging zien we ook in het kleinere werk. De particulier is voor ons minstens zo belangrijk.

We lopen warm voor het traditionele en ambachtelijke stukadoorswerk en de kleinere seriematige projecten. Met een bijzondere interesse in buitengevelisolatie. Een specialisatie waarmee we ons onderscheiden van collegabedrijven. We zijn KOMO-gecertificeerd, een keurmerk dat een vlot bouwproces en een gewenst resultaat garandeert. Mogen wij voor jou aan de slag met buitengevelisolatie? Dan krijg je een onderhoudspakket waarmee je van a tot z wordt ontzorgd.

Daarnaast zijn we de bedenker van de NatureLook. Ambachtelijk handwerk voor bijvoorbeeld de badkamer en de keuken. Een vorm met een natuurlijk ogend resultaat, gemaakt met een techniek die niet iedereen in de vingers heeft. Ruud: “Evenals bij buitengevelisolatie draait het om de details. Velen wagen zich daar niet aan. Wij weten waaraan we moeten denken om problemen te voorkomen.”

We werken voor een vaste club aannemers. Ook voor hen hanteren we de LEAN-methode, een op planning gerichte aanpak die het samenwerkingsproces bevordert. Verder geloven we in een bouwteam-verband, waarin we vanaf minuut één intensief de krachten bundelen met de verschillende partijen betrokken bij een klus.
Niet veel bedrijven kunnen zeggen dat ze een Nederlands kampioen in de gelederen hebben. Laat staan een tweevoudig NK-winnaar. Ruud valt echter wel in dit rijtje, en werd ook nog eens vijfde op het wereldkampioenschap in Zwitserland. Broer Roel doet niet voor hem onder, en samen zorgen ze ervoor dat het levenswerk van vader Mario – die in 2008 is komen te overlijden – vol passie wordt voortgezet.